Bivša Spajsica se razvodi: Muž je pretukao?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša Spajsica se razvodi: Muž je pretukao?

Pevačici Melani Braun, poznatijoj kao Mel B iz grupe "Spice Girls" navodno je dosta burnih situacija u braku sa američkim filmskim producentom Stivenom Belafonteom. Mel B je odlučila da na svoj brak, dug sedam godina stavi tačku, jer je njen suprug odveo njihovu ćerku u Ameriku, a da je nije ni pitao.

"Ona zna da to nije najlakša opcija i da će joj biti teško, ali njihov brak je gotov", rekla je prijateljica Mel B "Dejli mejlu".

Navodno je pevačica ostavila Stivena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre nego što je završila u bolnici zbog jakih bolova u stomaku, kada je propustila i prvi deo finalnog šoua X Faktor u kome je jedna od sudija.

U drugom delu finala, njeni obožavaoci su pisali na Tviteru da su jako zabrinuti, što Mel izgleda tako loše. Iako je bila pod jakom šminkom, masnice i ogrebotine su se ipak videle.

Njenog muža su odmah optužili da je kriv za zlostavljanje, što je on demantovao na svom Tviteru.

Nakon toga je napustio Veliku Britaniju i njihovu ćerku Medison odveo u Ameriku.

"Melani nije bilo pravo što joj je Stiven uzeo dete. To je bila kap koja je prelila čašu", tvrdi pevačicina prijateljica.

Bivša "Spajsica" još uvek nije komentarisala boravak u bolnici i situaciju u braku.

Fotografija koja se nalazi u ovom tekstu, snimljena je pre mesec dana. Ispod fotografije je pevačica napisala "Ti si moja stena i sve moje. Ništa bez tebe ne bi bilo moguće u mom životu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.