Bilt u poseti Sarajevu

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilt u poseti Sarajevu

Sarajevo -- Ministar spoljnih poslova Švedske Karl Bilt boraviće danas u radnoj poseti BiH.

Karl Bilt (B92)

On će se u Sarajevu sastati sa zvaničnicima BiH, sa kojima će razgovarati o političkoj situaciji u zemlji.

Iz Ministarstva spoljnih poslova BiH je potvrdjeno da će se Bilt sastati sa šefom diplomatije BiH Zlatkom Lagumdžijom, ali nisu saopšteni drugi detalji i razlozi posete švedskog diplomate.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić danas u Kairu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012

BEOGRAD -..Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić boraviće danas u jednodnevnoj poseti Egiptu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova...Jeremić će u Kairu razgovarati sa ministrom inostranih poslova Mohamedom Amrom, kao i sa generalnim sekretarom Arapske lige Nabilom el Arabijem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas susret ministara vanjskih poslova BiH i Švedske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2012

Ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija sastaće se danas u Sarajevu sa ministrom vanjskih poslova Švedske Karlom Biltom, koji će boraviti u radnoj posjeti BiH. Bilt je nedavno, predstavljajući izvještaj o politici Švedske Vlade u međunarodnim odnosima, rekao kako se nada da bi novo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Bilt: Novi period za politiku BiH

Izvor: B92, 06.Apr.2012, 00:35

Sarajevo -- Švedski ministar Karl Bilt kaže da je u poslednjih šest meseci potvrđeno da političari u BiH mogu sami ići napred, bez ikakvog uplitanja međunarodnih aktera...On je istakao da su odluke koje nisu dugo bile usvojene i koje su bile po strani, sada usvojene i sprovode se..."I to se desilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.