Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH ne ostaje bez pasoša

SARAJEVO - Neće doći do prekida u nabavci pasoških knjižica nakon što 22. marta ističe ugovor koji je BH imala sa banjalučkom kompaniju "Muehlbauer", potvrdio je Adil Osmanović, Ministar civilnih poslova BiH.

Naime, "Muehlbauer" će nastaviti isporuku pasoša u periodu od godinu dana.

"20. februaru je bio raspisan treći tender za nabavku pasoša, bile su dvije firme u prregovaračkom postupku i to "Muehlbauer",  i "Garsu pasaulis" iz Litvanije a francuska >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kompanija "Gemalto" se ponovo žalila", istakao je Osmanović.

On je dodao da je zahvaljujući ambasadorki Francuske Kler Bodoni koja je organizovala nekoliko sastanaka sa "Gemalto", sa kojima je dogovoreno da ova firma povuče žalbu, što je i učinila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.