Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beživotno tijelo nekadašnjeg urednika Arene i Glorie pronađeno u Savi

ZAGREB - Policija je u utorak oko 18.45 sati u koritu rijeke Save, uz sjevernu obalu kod Držićeve avenije, pronašla beživotno tijelo.

Obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku utvrđeno je da je riječ o Dariju Plenči (62), bivšem uredniku nedeljnika Arena i Gloria, koji je pod misterioznim okolnostima nestao prije deset dana.

Posljednji signal mobitela lociran je u Zapruđu, a njegova supruga Žarka okrenula je sve moguće brojeve telefona kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ga pronašla te je naselje oblijepila plakatima.

Prema prvim informacijama, na tijelu nema znakova nasilne smrti, ali rezultati obdukcije otkriće točan uzrok.

Supruga je navela da nije odavao utisak da ga nešto muči.

(jutranji)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT HRVATSKOG NOVINARA: Telo nekadašnjeg urednika Arene i Glorie pronađeno u Savi!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2016

...Obdukcijom u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku utvrđeno je da je reč o Dariju Plenči (62), bivšem uredniku nedeljnika Arena i Gloria, koji je pod misterioznim okolnostima nestao pre deset dana..Poslednji signal mobilnog lociran je u Zapruđu, a njegova supruga Žarka okrenula je sve moguće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.