Besplatne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije

Izvor: Blic, 05.Feb.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije

Fakultet za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu organizuje seriju radionica za srednjoškolce, koji će tokom februara, marta i aprila imati priliku da na tom fakultetu saznaju više o oblastima medijske produkcije, odnosa sa javnošću, dizajna i kreativnog preduzetništva.

Sve radionice na FMK su besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce, a prva serija radionica biće održana od 9. februara do 23. marta.

"Cilj nam je da mladima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pružimo priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.

Radionice vode iskusni stručnjaci i predavači iz oblasti foto, video i audio produkcije, novinarstva (štampani mediji, radio, TV, web), brendiranja, dizajna, interkulturalnih komunikacija, odnosa sa javnošću, scenskog nastupa i kreativnog preduzetništva", navodi se u saopštenju tog fakulteta.

Kako se dodaje, ovaj fakultet i ove godine odličnim učenicima nudi besplatnu prvu godinu studija, kao podsticaj talentovanim i vrednim đacima srednjih škola u Srbiji.

Svi polaznici će, kako se dodaje, po završetku radionica dobiti sertifikate, a više informacija o programima i datumima radionica zainteresovani mogu naći na sajtu fakulteta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Besplatne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije i komunikacije

Izvor: S media, 06.Feb.2013, 10:17

Tokom februara, marta i aprila imati učenici srednjih škola će imati priliku da na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu saznaju više o oblastima medijske produkcije, odnosa sa javnošću, dizajna i kreativnog preduzetništva...Cilj radionica je da mladima pruže priliku...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.