Besplatna holistička radionica u Beogradu

Izvor: Mondo, 25.Jul.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna holistička radionica u Beogradu

Naučite kako da dovedete svoje telo i duh u u fizičku, energetsku i emocionalnu ravnotežu.

Foto: Promo/Ušće Shopping Center

Početak radne nedelje u "Ušće" šoping centru biće posvećen svima koji svoj život žele da dovedu u savršenu ravnotežu.

U sredu 27. jula od 16 časova za sve posetioce ovog šoping centra biće organizovane radionice na temu holističkog principa života, gde će svi zainteresovani iz prve ruke moći da se posavetuju i čuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako to holistički principi mogu da im pomognu da unaprede svoju fizičku i mentalnu kondiciju.

Maja Popov, jedan je od naših najpoznatijih instruktora joge sa brojnim međunarodnim licencama i osnivač holističke akademije, a evo kako je ona objasnila šta je zapravo holistički pristup.

"Holistički pristup nastoji da poverenjem u urođenu biološku inteligenciju ljudskog organizma povrati i sačuva prirodno stanje harmonije i sklada organizma. Cilj je da dovedete svoje telo u fizičku, energetsku i emocionalnu ravnotežu", kaže Popov.

Posetite "Ušće" u sredu u 16 časova i otkrijte recept kako da budete u skladu sa sobom i pronađete svoj unutrašnji mir.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.