Beograd danas slavi slavu: Ovaj deo grada biće POTPUNO ZATVOREN! (MAPA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd danas slavi slavu: Ovaj deo grada biće POTPUNO ZATVOREN! (MAPA)

Glavni grad sutra slavi Spasovdan, zbog litije povodom toga, biće zatvorene ulice već od 9.30h

Glavni grad danas slavi krsnu slavu, Vaznensenje Hristovo tj. Spasovdan, zbog litije povodom toga, biće zatvorene ulice već od pola 10 ujutru.

Ulica admirala Geprata od raskrsnice sa Balkanskom i Gavrila Principa do raskrsnice sa Dobrinjskom, kao i ulaz u Ulicu admirala Geprata iz pravca Kneza Miloša biće zatvorene za saobraćaj sve do 11h.

Sukcesivno će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zatvarati ulice na trasi kojom će prolaziti litija, od 11 do 14h. Povorka sa litijom će se kretati Ulicom Admirala Geprata, Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazije, Knez Mihailovom, Pariskom, Kneza Sime Markovića (pored Saborne crkve), Pop Lukinom, Brankovom, Kraljice Natalije i Dobrinjskom ulicom.

U četvrtak, 25.maja od 10 do 15 časova biće uklonjeni svi privremeni montažni objekti, pokretni prodajni objekti i otvorene bašte koje se nalaze na trasi litije.

Sva vozila koja se nalaze u Ulici admirala Geprata i Dobrinjskoj ulici, moraju da budu sklonjena u periodu od 10 do 14 časova. Takođe, taksi stajalište na Terazijama će biti privremeno van funkcije. Ukoliko ne sklonite svoja vozila, JKP „Parking servis“ će ih uklanjati.

Ove godine po prvi put na ulicama Beograda, imaćete priliku da prisustvujete prenošenju mošti despota Stefana Lazarevića.

Litiji će prisustvovati učenici od petog do osmog razreda 30 škola sa opština Palilule i Čukarice, a zabavljaće ih poznati kao što su Željko Vasić, Nevena Božović, Nikola Rokvić, Slobodan Trkulja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAĐANI INFORMIŠITE SE NA VREME:Spasovdanska litija menja trase GSP

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2017

Pojedine linije javnog prevoza u četvrtak, zbog obeležavanja slave grada, koristiće alternativne pravce POSEBAN režim izmene saobraćaja biće na snazi u pojedinim ulicama u prestonici u četvrtak za vreme trajanja litije, koja se održava u čast Krsne slave grada - Spasovdana....

Nastavak na Večernje novosti...

I LITIJA I RADOVI Ove ulice Beograda danas su ZATVORENE za saobraćaj

Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 07:02

U toku su radovi na sanaciji nekoliko glavnih beogradskih ulica, a za danas zakazana je povorka litije kroz centar grada, što će zatvoriti još saobraćajnica. Evo koje delove grada treba da izbegavate kako ne biste "upali" u gužvu...Zbog Spasovdanske litije u čast krsne slave grada Vaznesenja Hristovog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.