Beograd: Devojčica isečena nožem ispred škole?

Izvor: Mondo, 24.Apr.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Devojčica isečena nožem ispred škole?

Devojčica stara 14 godina zadobila je povrede oštrim predmetom danas ispred Osnovne škole "Ivo Andrić" na Kanarevom brdu. Nije jasno kako je dete povređeno.

Foto: MONDO

Mondo saznaje da se incident desio u 10 časova jutros i da je devojčica zadobila posekotine podlaktice i leđa.

Ona je prevezena u Dečiju kliniku u Tiršovoj.

Za sada nije jasno kako je dete zadobilo povrede.

Po priči njenog oca, nju je napao nepoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << muškarac, a pojedini mediji navode i da je devojčica sama sebe povredila.

Prema tvrdnjama oca, napadač je star između 30 - 40 godina, mršav, nosi bradu i obučen je u crnu jaknu. On kaže da je napadač devojčicu presreo u parku ispred osnovne škole na Kanarevom brdu dok se vraćala iz pekare. Prišao joj je, uhvatio je za kosu i počeo da vuče. Deca koja su bila svedoci počela su da vrište, tvrdi njen otac Veroljub Nedljkov.

Prema njegovim rečima ona se opirala, međutim napadač je izvukao kuhinjski nož i ubo je u leđa, a zatim kad je pala isekao je po rukama i pobegao u nepoznatom pravcu.

Beograd: Dečaka isekli nožem u školskom dvorištu!

"Ispričala mi je da je izašla iz pekare i da je krenula kroz parkić u školu, kada joj je prišao i tražio pare. Ona mu je rekla da nema, da je kupila užinu, ali on ju je oborio i hteo da stavi nož pod grlo, međutim ona je uspela da ga odgurne i on ju je tad nožem ubo u leđa i posekao po levoj ruci misleći da drži novac", rekao je za "Kurir" devojčicin otac Veroljub.

Napad je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj i uzela snimke sa kamera škole za koje se veruje da su snimili ovaj napad.

Neki mediji izvestili su da je navodno reč o otmici, ali je direktor škole to demantovao. Navodno je, piše list "Alo" devojčica izmislila priču o otmici i sama je sebe povredila.

-----------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

INCIDENT ISPRED ŠKOLE: Devojčica napadnuta na Kanarevom brdu

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2017

Devojčica (14) napadnuta je danas u parku ispred Osnovne škole "Ivo Andrić" na Kanarevom brdu, saznaju "Novosti" Devojčica (14) napadnuta je danas u parku ispred Osnovne škole "Ivo Andrić" na Kanarevom brdu, saznaju "Novosti".Nezvanično saznajemo da je ona odvezena na Univerzitetsku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.