Beli lavić iz Beograda miljenik svetskih medija i holivudskih zvezda

Izvor: Blic, 08.Okt.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beli lavić iz Beograda miljenik svetskih medija i holivudskih zvezda

Slika i video na kojima šest dana stara ženka belog lavića iz Beogradskog zoo-vrta pokušava da riče juče su obišli celu planetu.

Na čari nove svetske zvezde nisu ostali imuni ni holivudski glumci koji su šerovali fotke beogradskog belog lava po društvenim mrežama, a mediji na svim kontinentima preneli su vest o tome da se lavica Maša omacila.

Pročitajte u 24sata.rs.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE: Beli lavić iz Beograda postao svetska senzacija

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2013

Mali beli lav iz Beograda je postao svetska senzacija!Svi svetski mediji i poznate ličnosti su poludeli za videom na kome mali lavić iz beogradskog Zoo-vrta uči da riče. Na Youtube-u je osvanuo video koji ima preko dva miliona pregleda, a na kome se vidi da lavić koji ima samo sedam dana uči da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.