Bela Crkva: Pokrajinski ombudsman u utorak prima građane

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela Crkva: Pokrajinski ombudsman u utorak prima građane

Zamenica pokrajinskog ombudsmana Marija Kordić će u utorak, 26. avgusta primati građane i građanke u Beloj Crkvi, nakon čega će posetiti i Centar za socijalni rad i Dom za decu i omladinu.

Prijem građana održaće se u sedištu Opštinske uprave od 10.00 do 11.00 časova, kada će zamenica ombudsmana razgovarati sa građanima, primati pritužbe i davati pravne savete.

Institucija Pokrajinskog zaštitnika građana, u skladu sa svojim godišnjim planom rada posećuje naseljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mesta širom Vojvodine u kojima pri opštinskoj upravi nije uspostavljen ombudsman. Cilj tih poseta je upoznavanje sa situacijom u oblasti ostvarivanja, zaštite i unapređenja ljudskih prava u ovim mestima, sa konkretnim pravnim problemima pojedinaca i sticanje sveobuhvatne slike o ljudskim pravima građana AP Vojvodine.

Pokrajinski zaštitnik građana poziva sve građanke i građane koji imaju pitanja ili problema u bilo kojoj oblasti ljudskih prava da se tokom ove posete lično i konkretno informišu o načinima na koje mogu ostvariti i zaštititi svoja prava.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.