Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba umrla od alkohola u majčinom mlijeku

Žena iz ruskog grada Prokopjevska odgovaraće pred sudom za smrt sinčića, jer je utvrđeno da je umro od trovanja alkoholom nakon što ga je dojila u alkoholisanom stanju.

Istragom je utvrđeno da je majka tokom dana popila oko dvije litre piva, nahranila sina svojim mlijekom i stavila spavati. Ujutro je otkrila da dijete na pokazuje znakove života i pozvala hitnu pomoć ali ljekari su mogli samo konstatovati djetetovu smrt.

Sudsko-medicinska ekspertiza utvrdila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je dječak umro od trovanja alkoholom, a 26-godišnja majka odgovaraće za ubistvo iz nehata za što joj prijeti dvogodišnja zatvorska kazna.

Umrli dječak bio je treće dijete u porodici.

(Faktor)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA DOJILA BEBU ALKOHOLOM: Dečak umro od trovanja majčinim mlekom!

Izvor: Kurir, 27.Jan.2017

...Utvrđeno je da je njen sinčić umro od trovanja alkoholom jer ga je pijana dojila..Istragom je utvrđeno da je majka tokom dana popila oko dve litre piva, a onda nahranila sina svojim mlekom posle čega ga je stavila da spava..Ujutro je otkrila da dete ne daje znake života i pozvala hitnu pomoć...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.