Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Neće biti građena crkva na dječijem igralištu u Boriku

BANJALUKA - Građanska inicijativa za Borik dobila je danas podršku u Skupštini grada čime je sačuvala dječije igralište i zelenu površinu u ovom naselju jer se na toj lokaciji neće graditi crkva.

Jednoglasno sa 25 glasova  za odbornici gradske skupštine danas su izglasali odluku o stavljanju van snage ranije donesene odluke o pristupanju izradi izmjene dijela regulacionog plana za Borik.

"Ova odluka znači da neće u ovom mometu doći do izmjene regulacionog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << plana, da  trenutno neće doći do gradnje crkve na ovoj lokaciji", rekla je Jasna Brkić, zamjenik gradonačelnika Banjaluke.

Iz  Građanaska inicijativa za Borik kažu da su sretni, te da je ovo pobjeda građana tog naselja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDA GRAĐANSKE INICIJATIVE U BANJALUCI Igralište u Boriku spaseno, nova lokacija za gradnju crkve

Izvor: Blic, 31.Maj.2016

Dečje igralište u banjalučkom naselju Borik biće obnovljeno, a Gradska uprava mora naći novu lokaciju za gradnju pravoslavne crkve, odlučila je danas Skupština Grada Banjaluka...Odbornici su jednoglasno usvojili zahtev Građanske inicijative za Borik, kojom su aktivisti, podržani peticijom sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.