Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Milaković i Gojković potpredsjednici socijalista

BANJALUKA - Nedeljko Milaković i Zdenka Gojković izbrani su za potpredsjednike Gradskog odbora Socijalističke partije na sjednici Izvršnog odbora koja je održana u srijedu naveče.

Nedavnim imenovanjem predsjednika GO SP-a Radenka Komljenovića, izborom dva potpredsjednika, te sekretara Radovana Majkića kompletirano je novo rukovodstvo GO.

Pored pomenute četvorke, u Izvršni odbor imenovani su još: Milan Milaković, Milan Torbica, Mira Vasić, Mihajlo Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i Miladin Savić.

- Želimo da privučemo nove članove u Gradski odbor SP-a kako bismo što složnije nastupili na predstojećim izborima. Smatram da smo jedina partija koja ima snagu i kvalitetan kadar da u gradu može riješiti najteže probleme. Cilj je da u idućem sazivu Skupštine grada imamo osam odbornika jer jedino na taj način možemo uticati na to da stanje u gradu bude bolje - kazao je potpredsjednik GO SP-a Nedeljko Milaković.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.