BORBA ZA ŽIVOT U RINGU: Srpski borac skočio i spasao Hrvata od sigurne smrti! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA ZA ŽIVOT U RINGU: Srpski borac skočio i spasao Hrvata od sigurne smrti! (VIDEO)

Emini je posle nekoliko minuta izgubio svest u ringu, ali mu je Srbin odmah priskočio u pomoć

Srpski borac Dušan Džakić spasao je život svom protivniku u ringu - Hrvatu Sebastijanu Eminiju (21)! Dramatična borba, a kasnije spasavanje dogodilo se na nedavno završenom “Serbian batle championship 4", održanom u hali SPENS u Novom Sadu!

Hrvat je, naime, posle nekoliko minuta izgubio svest u ringu, ali mu je Srbin odmah priskočio u pomoć, pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su mu se pridružili sudija i lekarska služba.

Džakić je brže-bolje izvukao jezik napolje Eminiju i tako u prvom trenutku sprečio možda i najcrnji epilog. Nekoliko dana kasnije za objašnjava celu situaciju.

- Kad sam video da je pao u nesvest, brzo sam ga okrenuo na stranu i zajedno sa sudijom mu izvadio gumu i jezik napolje, kako se ne bi ugušio. Ovaj klinac je izuzetno hrabar jer ne bi svako prihvatio borbu pet dana pred meč i zbog toga ima moje poštovanje. Bez obzira na to što je dečko iz Hrvatske, to nije razlog da mu ne pomognem, jer nisam nacionalista - poručuje Dušan Džakić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.