BIZNIS FORUM Vučić: Srbija je dobro mesto za francuske investicije!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZNIS FORUM Vučić: Srbija je dobro mesto za francuske investicije!

BEOGRAD - Srbija je dobro mesto za francuske ivesticije. Razgovarali smo i o velikim infrastrukturnim projektima, o izgradnji beogradskog metroa, kao i o ulaganjima francuskih firmi u Srbiju, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa predsednikom vlade Francuske Manuelom Valsom.

Francuski premijer Manuel Vals doputovao je u Beograd, gde se na početku posete sastao sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mnogo jače ekonomske veze Srbije i Francuske

Izvor: RTS, 06.Nov.2014

Francuski premijer Manuel Vals stigao je u Beograd. Vals se sastao sa premijerom Aleksandrom Vučićem, nakon čega je usledio biznis forum u Palati Srbije. Odnosi Srbije i Francuske danas treba da se ojačaju mnogo jačim ekonomskim vezama, poručio je Vals. Na prvom programu RTS-a možete pratiti prenos...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.