BG: Pucnjava na Vračaru, ranjen muškarac

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Pucnjava na Vračaru, ranjen muškarac

Jedan muškarac teško je povređen u pucnjavi u Ulici patrijarha Varnave u blizini Hrama Svetog Save na Vračaru u Beogradu nešto posle 20 h.

Na njega je ispaljeno više hitaca iz automatskog oružja.

"Povređeni muškarac hitno prebačen na reanimaciju u Urgentni centar", rekla je Nada Macura, portparolka Hitne pomoći.

O drugim pojedinostima slučaja, kao i o težini povreda, portparolka Hitne pomoći nije mogla da govori.

Kako saznajemo, iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila u pokretu pucano je na 50-godišnjeg advokata Vladimira Zreleca, dok se on nalazio u svom automobilu.

Napadač je pucao kroz levo staklo vozača, a kako tvrde očevici, napadači su ispalivši šest metaka pobegli automobilom marke BMW, za kojim se i dalje traga.

Zrelec je svojevremeno bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića bio pritvoren zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića.

Kako "Blic" saznaje, policija je odmah nakon ovog događaja krenula u poteru za automobilom marke BMW.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.