BESNA HIJENA upala u šator, zarila zube u kožu tinejdžera i UNAKAZILA MU LICE

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESNA HIJENA upala u šator, zarila zube u kožu tinejdžera i UNAKAZILA MU LICE

U južnoafričkom nacionalnom parku Kruger hijena je napala petnaestogodišnjeg tinejdžera koji je bio u svom šatoru. Agresivna životinja je nesretnom dečaku zarila zube u lice i izvukla ga iz šatora, a tom prilikom mu je polomila kosti lica.

Na svu sreću, jedan od turističkih vodiča bio je medicinski radnik i odmah je pomogao povređenom mladiću.

Dečak je prebačen u Johanesburg, na hitnu plastičnu operaciju, a njegovo stanje je opisano kao veoma teško.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Vilijam Mabasa, zaposlen u nacionalnom parku Kruger, rekao je da je životinja najverovatnije bila u potrazi za hranom i da je uspela da pobegne kroz rupu u ogradi.

U julu prošle godine u istom nacionalnom parku je leopard napao safari vodiča tokom jednog turističkog obilaska. Na sreću vodič je preživeo, a samo mesec dana ranije 22-godišnji američki turista preminuo je od povreda koje je zadobio kada ga je napao lav.

- Ipak su divlje životinje oko njih, i ljudi moraju da budu svesni toga kad kampuju u blizini nacionalnog kampa - rekao je Mabasa.

(Telegraf.rs / Izvor: Sky News)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.