BESAN: Aleksandar Kovačević napao novinara na treningu Zvezde

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESAN: Aleksandar Kovačević napao novinara na treningu Zvezde

Nezadovoljan tekstom koji je objavljen na ovom portalu posle večitog derbija sa Partizanom, na kom je samo opisan potez kad je u padu vukao Petra Grbića za nogu, on je nasrnuo na izveštača uz reči: "Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te!"

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević napravio je skandal na stadionu u Ljutice Bogdana, pošto je pretio novinaru Mocart sporta Darjanu Nedeljkoviću uz arsenal uvreda.

Nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tekstom koji je objavljen na ovom portalu posle večitog derbija sa Partizanom, na kom je samo opisan potez kad je u padu vukao Petra Grbića za nogu, on je nasrnuo na izveštača uz reči: "Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te!"

Iako Nedeljković nije bio autor teksta u kom je Kovačević čak i pohvaljen za veliku borbenost i želju da na svaki način pomogne ekipi, što mu je i saopštio, bio je meta žestokih uvreda dok nije naišao portparol kluba Marko Nikolovski.

"Aleksandar Kovačević ozbiljno je prekršio klupsku disciplinu, o čemu su već obavešteni nadležni u klubu, kao i trener Nenad Lalatović i kapiten Nikola Mijailović. To nije manir Crvene zvezde, i u ime kluba se izvinjavam Darjanu Nedeljkoviću i redakciji Mocart sporta", rekao je Nikolovski za ovaj portal.

Kurir sport / Mozzart sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVOTIMAC ZVEZDE PSOVAO I PRETIO NOVINARU: Polupao bih te da sam bio u Beogradu

Izvor: HotSport.rs, 30.Okt.2014

Velika većina sportista u Srbiji se ponaša baš onako kako bi trebalo da rade ljudi koji su omiljeni u narodu zbog onoga čime se bave, ali s vremena na vreme pojavi se neko poput Duška Vujoševića koji fizički ili verbalno teroriše svoje igrače ili neko kao Aleksandar Kovačević koji je sebi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.