BEOGRAD: Uhapšen pod sumnjom da je otima nakit starijim ženama

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Uhapšen pod sumnjom da je otima nakit starijim ženama

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je muškarca, osumnjičenog da je na autobuskim stajalištima opština Zemun i Novi Beograd prilazio s leđa starijim ženama i otimao im zlatan nakit, koji je zatim prodavao po zlatarama u gradu.

Osumnjičeni D.P. (28) će uz krivičnu prijavu biti predat Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teška krađa na drzak način i razbojništvo, saopštila je beogradska policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Imajući u vidu da se sumnja sa je D. P. počinio više krivičnih dela teška krađa na drzak način i više razbojništava, policija je pozvala građane koji ga prepoznaju sa fotografije da se jave.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.