BEKENBAUER TVRDI: Pobednik se zna, Ronaldo osvaja Zlatnu loptu

Izvor: Kurir, 28.Nov.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEKENBAUER TVRDI: Pobednik se zna, Ronaldo osvaja Zlatnu loptu

Bekenbauer je ogorčen načinom glasanja i tvrdi da će Ronaldo da osvoji Zlatnu loptu iako bi po njegovom mišljenju nagrada trebalo da pripadne Riberiju

MINHEN - Počasni predsednik Bajern Minhena Franc Bekenbauer tvrdi da se već zna ko će biti proglašen za najboljeg fudbalera sveta.

"U normalnim okolnostima, Frank Riberi bi dobio ovu nagradu. Međutim, nema ništa logično što se tiče današnjeg glasanja. Kristijano Ronaldo je samo postizao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << golove, a nije osvajao trofeje. S druge strane, Riberi je kroz celu 2013. godinu osvajao trofeje, a na kraju će se desiti da Ronaldo osvoji trofej", rekao je Bekenbauer.

On je u karijeri dva puta dobio Zlatnu loptu koja pripada najboljem igraču sveta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BEKENBAUER TVRDI: Pobednik se zna, Ronaldo osvaja Zlatnu loptu

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Bekenbauer je ogorčen načinom glasanja i tvrdi da će Ronaldo da osvoji Zlatnu loptu iako bi po njegovom mišljenju nagrada trebalo da pripadne Riberiju OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.