BEBU TRESNULA O ZEMLJU: Podignuta optužnica protiv majke monstruma!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBU TRESNULA O ZEMLJU: Podignuta optužnica protiv majke monstruma!

Osnovno javno tužilaštvo u Skoplju dostavilo je Osnovnom sudu optužnicu protiv A. H. (30) iz Skoplja zbog fizičkog maltretiranja njene 18-mesečne bebe. Tužilaštvo traži da se majci monstrumu produži pritvor.

Neviđen horor desio se 31. avgusta oko 18 časova u Ulici Aminta Treći u Skoplju. Posle svađe sa svekrvom, A. H. je svoj bes iskalila na svom 18-mesečnom detetu.

- Nakon verbalne rasprave i žestoke svađe sa svekrvom, A. H. je u jednom trenutku uzela svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 18-mesečno dete i počela da ga tuče, udarajući ga krvnički po glavi i telu. U jednom trenutku ga je podigla i tresnula o zemlju - saopštili su iz policije.

Srećom, tuda je baš u tom trenutku prolazio jedan čovek koji je sve video i majku monstruma prijavio SUP-u, nakon čega je odmah intervenisala policija. O tome je obaveštena i Hitna pomoć koja je nesrećno dete odvezla u Dečiju kliniku.

Zbog ozbiljnosti povreda, ono je prebačeno na Kliniku za neurologiju gde je dežurni neurohirurg konstatovao da je dete zadobilo nagnječenje glave i potres mozga. Policija je privela nesavesnu majku koja sada u pritvoru čeka početak suđenja.

(D. J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.