Avramović: Grad nema veze sa otkazivanjem koncerta Georgieva

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avramović: Grad nema veze sa otkazivanjem koncerta Georgieva

Kabinet gradonačelnice Smedereva Jasne Avramović saopštio je da gradonačelnica, ni gradska uprava nemaju nikakve veze sa zakazivanjem, niti sa otkazivanjem koncerta pevača Vlada Georgieva.

"Istina je i da Vlado Georgiev nije pregovarao sa mnom, niti sa bilo kim iz gradske uprave. Sve je to radio sa direktorom Sportske hale", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da do sada nije reagovala jer smatra da se ne treba mešati u kulturu i politiku, a da su navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << o umešanosti u otkazivanje koncerta "samo medijske spekulacije i spinovanja koje je opozicija pokušala da iskoristi i na taj način započne političku kampanju".

Kako se navodi, netačni su navodi i da je radnicima javnih preduzeća zabranjeno pojavljivanje na današnjem skupu u znak protesta protiv otkazivanja koncerta.

"Smederevo je otvoren grad za sva kulturna, sportska i umetnička dešavanja, a to potvrđuju sve naše gradske manifestacije", navela je Avramović.

Skup je organizovan nakon što je u više navrata otkazan njegov koncert.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Avramović: Grad nema veze sa otkazivanjem koncerta Vlada Georgieva

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2017

Kabinet gradonačelnice Smedereva Jasne Avramović saopštio je danas gradonačelnica, ni gradska uprava nemaju nikakve veze zakazivanjem, niti sa otkazivanjem koncerta pevača Vlada Georgieva..."Istina je i da Vlado Georgiev nije pregovarao sa mnom, niti sa bilo kim iz gradske uprave. Sve je to radio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.