Avion vraćen, jer je radnik zaspao u prtljažniku

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion vraćen, jer je radnik zaspao u prtljažniku

SIJETL - Avion kompanije "Aljaska erlajns" morao je, nakon samo 14 minuta leta, da se vrati na aerodrom, pošto je pilot primjetio da se nešto dešava u dijelu letjelice gdje se nalazi prtljag.

Pilot aviona na letu iz Sijetla za Los Anđeles shvatio je da se nešto dešava kada je iz dijela ispod letjelice čuo zvuk lupanja, navodi se u saopštenju aviokompanije.

Jedan od radnika, po slijetanju, izašao je iz dijela u kojem stoji prtljag putnika, navodeći da je ostao zarobljen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jer je zaspao, prenosi "Frans info".

U saopštenju kompanije navodi se da je on izgledao dobro, ali je iz predostrožnosti odvezen u bolnicu.

U dijelu za prtljag ima vazduha, a temperatura je pod kontrolom, tako da nečiji život u tom dijelu ne bi bio ugrožen tokom leta, saopšteno je iz kompanije.

Avion "boing 737" sa 170 putnika poletio je iz Sijetla.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Radnik zaspao u prtljažniku aviona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2015

Avion kompanije "Aljaska Erlajns" proglasio je vanrednu situaciju i prinudno sleteo u Sijetl jer je otkriveno da je jedan radnik ostao u prtljažniku aviona nakon poletanja...Nakon što je pilot aviona 448, koji je leteo ka Los Anđelesu, čuo udarce iz donjeg dela aviona, sleteo je na aerodrom u Sijetlu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.