Autobus sleteo u provaliju

Izvor: RTS, 16.Apr.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo u provaliju

Autobus koji je prevozio učenike i studente iz Čitluka u Mostar sleteo u provaliju u mestu Kobilovača. Prema prvim informacijama, nema teže povređenih.

U mestu Kobilovača, autobus koji je prevozio učenike i studente iz Čitluka u Mostar sleteo je jutros u provaliju, javili su sarajevski mediji, navodeći i da, prema prvim informacijama, nema teže povređenih.

Kako se navodi, autobus preduzeća "Autoherc" iz Gruda sleteo je sa puta u velikoj krivini nešto pre ulaska u Mostar i posle dvadesetak metara zaustavio se u grmlju.

Na mesto nesreće upućeno je više vozila Hitne pomoći, a putnike su iz autobusa izvlačili vatrogasci.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus pun dece sleteo u provaliju! (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Apr.2012

Autobus, koji je prevozio učenike i studente iz Čitluka u Mostar, sleteo je jutros u provaliju u mestu Kobilovača, javili su sarajevski mediji, navodeći i da, prema prvim informacijama, nema teže povredjenih...Teška nesreća na Obrenovačkom putu..Pogledajte horor snimke sudara u Beogradu (VIDEO)..Tinejdžer...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.