Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrija: Poginuo državljanin BiH, tri osobe u kritičnom stanju

BEČ - Teška saobraćajna nesreća u Austriji dogodila se juče na autoputu, a život je izgubio državljanin BiH, dok su još tri osobe u kritičnom stanju.

Kako javlja Kronen Zeitung, u ovoj teškoj nesreći poginuo je otac porodice, dok su njegova supruga, sin i snaha teško povrijeđeni i prebačeni u bolnicu u Villach.

On se sa suprugom i roditeljima vraćao kući u Njemačku . Iz za sada nepoznatih razloga, slatio je svojim Audijem sa ceste i zabio se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kamion.

-Za oca nije bilo pomoći. Sjedio je na stražnjem sjedalu, dok je sin vozio-kaže policajac koji je bio na uviđaju.

Vozač, njegova supruga i majka teško su povrijeđeni u nesreći. Autoput je bio zatvoren tokom spašavanja povrijeđenih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća u Austriji: Poginuo državljanin BiH, tri osobe teže povređene

Izvor: Blic, 11.Okt.2016

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na autoputu Tauern u Austriji poginuo je državljanin BiH, dok su tri osobe teško povređene...Do nesreće je došlo kada je vozač iz još uvek nepoznatih razloga “audijem” sleteo s autoputa i zabio se u stražnji deo šlepera...- Za oca od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.