Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija: Dječak (12) prešao više od 1.300 kilometara za volanom

PERT – Policija je u Australiji zaustavila dvanaestogodišnjeg dječaka koji je vozio automobil autoputem prema Pertu. Naknadnim provjerama je utvrđeno da je dječak već prešao više od 1.300 kilometara vozeći iz grada Kendalla preko cijele države.

“Išao je u Pert, saopšila je policija koja je privela dječaka u policijsku stanicu. Vozilo su zaustavili jer su primjetili da dio karoserije vuče po cesti. Nikakvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << drugi detalji o slučaju nisu poznati.

U Australiji nije rijetkost da djeca budu za volanom. Nedavno je zaustavljena djevojčica koja je u Tasmaniji vozila 122 kilometra na sat autoputem.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak vozio 1.300 kilometara autoputem

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2017

Policija je u Australiji zaustavila je dvanaestogodišnjeg dečaka koji je vozio automobil autoputem prema Pertu...Naknadnim proverama je utvrđeno da je dečak prešao više od 1.300 kilometara vozeći iz grada Kendala preko cele države..."Išao je u Pert", saopšila je policija koja je privela dečaka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.