Aselborn u Beogradu

Izvor: RTS, 17.Maj.2011, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aselborn u Beogradu

Zamenik premijera i ministar spoljnih poslova Luksemburga Žan Aselborn boravi u poseti Beogradu, gde će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o bilateralnim odnosima i evropskim pitanjima.

Bilateralni odnosi Luksemburga i Srbije biće tema razgovora srpskih zvaničnika i zamenika premijera i ministra spoljnih poslova Luksemburga Žana Aselborna, koji boravi u Beogradu.

Aselborn će se sastati sa premijerom Mirkom Cvetkovićem, ministrom spoljnih poslova Vukom Jeremićem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i predsednicom Skupštine Slavicom Đukić Dejanović.

Planirano je da Aselborn razgovara i sa predsednicima skupštinskih odbora za evropske integracije i inostrane poslove Laslom Vargom i Dragoljubom Mićunovićem i ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar spoljnih poslova Luksemburga u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011

BEOGRAD -..Ministar spoljnih poslova Luksemburga Žan Aselborn doputovaće danas u Beograd, gde će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o bilateralnim odnosima i evropskim pitanjima...Aselborn će se sastati s premijerom Mirkom Cvetkovićem, ministrom spoljnih poslova Vukom Jeremićem, predsednicom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Aselborn veruje u kandidaturu Srbije do kraja godine

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Maj.2011

Ministar spoljnih poslova Luksemburga Žan Aselborn istakao je danas, tokom susreta sa predstavnicima Skupštine Srbije, da njegova zemlja podržava priključenje Srbije i zemalja regiona Evropskoj uniji i izrazio očekivanje da će Srbija do kraja godine dobiti status kandidata za članstvo u EU.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ministar inostranih poslova Luksemburga posetiće Srbiju

Izvor: Southeast European Times, 18.Maj.2011, 00:01

17/05/2011..BEOGRAD, Srbija -- Ministar inostranih poslova Luksembourga Žan Aselborn posetiće Beograd u utorak (17. maja) da razgovara o bilateralnim odnosima i temama vezanim za EU. Aselborn će se sastati sa premijerom Mirkom Cvetkovićem, ministrom inostranih poslova Vukom Jeremićem i predsednicom...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.