Anđelina na venčanju nosila haljinu sa dečijim crtežima

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina na venčanju nosila haljinu sa dečijim crtežima

Francuski tabloidi danas su objavili prve fotografije venčanja holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita, koji su se venčali 23. avgusta na svom imanju na jugu Francuske.

Venčanica iscrtana dečijim crtežima: Anđelina Džoli i Bred Pit

 

Tabloidi Pipl i Helo obajvili su fotografiju mlade, koja je nosila venčanicu modne kuće "Versače" a na kojoj su naknadno vezeni crteži njenih šestoro dece.

 

Mladoženja je nosio kravatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koju je morao da "iznajmi" od jednog od svojih sinova jer je svoju zaboravio da ponese, navode mediji i dodaju da su deca aktivno učestvovala na ceremoniji venčanja u njihovom dvorcu Miraval u Provansi.

 

Starija deca Medoks (13) i Paks (10) vodili su svoju majku do oltara, devojčice Zahara i Vivijen su posipale staze laticama ruža, a najmlađe ćerke Šilou i Nou su mladencima predale burme.

  Posle 9 godina veze i šestoro dece, konačno je na red došlo i venčanje

 

Na venčanju je bilo samo 20-ak zvanica.

 

"Bilo nam je važno da to bude dan koji ćemo provesti sa svojom decom, najužom porodicom i prijateljima", rekao je Pit.

 

Pit i Džolijeva su u vezi od 2005. godine i imaju šestoro dece, od kojih su troje usvojili.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.