Anabela pevala pod policijskom pratnjom

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela pevala pod policijskom pratnjom

Pevačica Anabela Atijas se, nakon porodiljske pauze od godinu dana, vratila na scenu i nastupa punom parom. Pre dva dana je pevala na trgu u Kozarskoj Dubici, i to pod policijskom pratnjom. Deaktivirala sve brojeve telefona: Anabela Atijas

- Anabela je imala sjajan koncert pred 5.000 ljudi, pa je policijska pratnja bila obavezna. Ima zakazane nastupe za ceo avgust i septembar, a čeka je i turneja po Australiji - kaže pevačicin menadžer Nenad Šipka.

On demantuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navode da je pevačica u drugom stanju.

- Anabela se više neće udavati, niti rađati decu u ovom životu - kroz osmeh kaže Šipka i dodaje da su spekulacije o bračnom brodolomu Anabele i Andreja takođe neosnovane.

- Sve je među njima u najboljem redu - tvrdi menadžer.

Pevačica je do zaključenja ovog broja „Blica“ bila nedostupna za komentar, a njen menadžer tvrdi da je deaktivirala sve brojeve telefona.

- Zbog toga svaka komunikacija s njom sada ide preko mene - kaže on.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.