Amfilohije: Crna Gora će postati Jadogora

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfilohije: Crna Gora će postati Jadogora

Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, ocenio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije povodom održavanja Parade ponosa koja će se održati 2.novembra u Podgorici. Kako je rekao, Crna Gora lako može da preraste u Jadogoru, a Crnogorci u Jadogorce.

Od Njegoševe slavne Crne Gore ostade Jadogora: Mitropolit Amfilohije

 

On je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da se "ne zna šta će biti slavnije na "Paradi ponosa", za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << praznik Svetog Petra Cetinjskog i Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca".

 

“Ili to što je Crna Gora u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, ili to što će Evropa, ona antihristovska, uspeti napokon da Crnu Goru metne poda se, kao znak njenog punog ispunjenja uslova za integracije i njene pune afirmacije ljudskih prava i sloboda“, kazao je Amfilohije.

 

Prema njegovim rečima, bilo kako bilo jedno je sigurno, tog dana, iz tog jednopolnog braka, od Njegoševe slavne Crne Gore svi su preduslovi da se rodi Jadogora, prenosi agencija Mina.

 

"Od ponosnih Crnogoraca će početi da se rađaju - jadogorci“, zaključio je Amfilohije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

AMFILOHIJE: Crna Gora od ekološke postaje sodomska država

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 00:43

PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Srpske pravoslavne crkve Amfilohije izjavio je da je Crna Gora u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, pišu crnogorske Vijesti...Mitropolit Amfilohije još jednom je, piše crnogorski dnevnik, osudio održavanje Parade ponosa 2. novembra u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.