Aleksandar Vučić za Blic: Uvodim porez za političare

Izvor: Blic, 13.Apr.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić za "Blic": Uvodim porez za političare

Budući premijer Aleksandar Vučić otkriva za današnje štampano izdanje "Blica" da će nova vlada uvesti i dodatno oporezivanje najviših državnih funkcionera, od predsednika Republike, preko ministara do narodnih poslanika.

- Ne može nijednom državnom funkcioneru da se realno od plate oduzme manje nego nastavniku ili lekaru - kaže Vučić za sutrašnje štampano idanje "Blica".

Čitajte još u današnjem štampanom izdanju:

Koliko će iznostiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodatni procenat oporezivanja političara? Kakve su reakcije Aleksandara Antića i Nebojše Stefanovića na plan budućeg premijera? Šta kažu u kabinetu predsednika Tomislava Nikolića? Ko je od njih citirao Perikla? Gde oni vide prostor za uštede?

POTRAŽITE "BLIC" NA TRAFIKAMA!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Uvodim porez za političare

Izvor: B92, 14.Apr.2014, 00:41

Beograd -- Budući premijer Aleksandar Vučić najavio je da će nova vlada uvesti i dodatno oporezivanje najviših državnih funkcionera...On je naveo da će biti oporezovani svi, od predsednika Republike, preko ministara do narodnih poslanika...''Ne može nijednom državnom funkcioneru da se realno...

Nastavak na B92...

Vučić za "Blic": Uvodim porez za političare

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Budući premijer Aleksandar Vučić otkriva za “Blic” da će nova vlada uvesti i dodatno oporezivanje najviših državnih funkcionera, od predsednika Republike, preko ministara do narodnih poslanika...Novi porez za političare biće uveden zato što bi nakon ukidanja solidarnog poreza i lineralnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.