Al Paćino izdržao ono što Robin Vilijams nije

Izvor: Mondo, 01.Sep.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Paćino izdržao ono što Robin Vilijams nije

Jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena na festivalu u Veneciji govorio o depresiji. Pročitajte šta je rekao.

Foto: YouTube/Screenshot

Al Paćino je snimio bezbroj filmova, mnogi su odavno postali kultni. Paćino, koji sada ima 74 godine, jedna je od najvećih zvezda na filmskom festivalu u Veneciji, gde će biti predstavljena dva njegova nova filma - "The Humbling" i "Manglehorn".

A tokom razgovora sa novinarima, bilo je reči i o depresiji. Bolesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja je koštala života njegovog kolegu Robina Vilijamsa. Tom temom se bavi i film "The Humbling".

"U filmu moj lik postaje sve stariji i upada u neku vrstu depresije koja se odražava u njegovom poslu. Jako je tužno videti depresivne ljude, jer to stanje može dugo da potraje. To je zastrašujuće", rekao je Paćino.

On kaže da se suočio sa istim problemom.


"Poznato mi je to. U pojedinim periodima života sam imao krize, ali one nisu bile tako intenzivne. Srećom, bio sam pošteđen toga", rekao je Al Paćino, nezaboravni Majkl Korleone u "Kumu", Toni Montana u "Skarfejsu", Frenk Serpiko u "Serpiku" kao i mnogih drugih filmskih junaka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.