Ako vam se ovo dešava, preti vam raskid

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vam se ovo dešava, preti vam raskid

Sledeći znaci pokazuju da nešto u vezi nije u redu, te da može dođi do raskida...

Ako seks pređe u rutinu, a sve manje ima lepih reči, seksi pokreta i dodira, jasno je da nešto nedostaje. U slučaju da ne radite na tome, problem može postati sve veći, a rasked neminovan.

Ako ne improvizujete i ne istražujete poze koje vam pružaju zadovoljstvo, jasno je da niko od vas ne uživa. Odnosno, da imate seks radi postizanja orgazma.

Ponekad vam se čini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da idete u dobrom pravcu, ali ipak nešto nedostaje... Jednostavno u nekim trenucima ste veoma sinhronizovani, a zatim neko od vas dvoje izgubi ritam.

Bitni datumi, vikend, praznici, rođendani... Ponekad parovi vode ljubav onim danima kada se to očekuje od njih. Dakle kada "moraju", a to opet govori da imate problem u vezi.

Kada ste vi raspoloženi za igre pod ćebetom, njega boli glava ili jednostavno ne može.

Dok biste vi rado imali seks svakoga dana, njemu je sasvim dovoljno jednom u dve nedelje.

Ako često ispitujete prijateljice, i upoređujete njihov i svoj seksualni život, znajte da nešto tu ne funkcioniše najbolje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.