Izvor: Blic, 12.Jan.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vam je "vidovita Natalija" rešavala probleme, ODMAH se javite policiji

Beogradska policija uhapsila je dva muškarca, stara 46 i 23 godine i 43-godišnju žena - "vidovitu Nataliju" koji se terete da su se u periodu od novembra 2016. godine do trenutka hapšenja prevarili građane za više od 800.000 dinara.

Naime, kako je saopšteno iz MUP-a u novinama i elektronskim medijima ovo troje oglašavali su se kao "vidovita Natalija", nudeći zainteresovanim građanima pomoć u rešavanju životnih, zdravstvenih  i ljubavnih problema. Za uzvrat, za dogovorenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uslugu, od građana koji su se javili na ostavljeni broj telefona u oglasu tražili su da putem post neta uplate određeni novčani iznos koji se kretao i do 100.000 dinara. Tako je u jednom slučaju, sredovečni muškarac za devet dana uplatio 800.000 dinara.

U ovim prevarama, osumnjičeni su imali podeljene uloge. Muškarci su bili zaduženi za davanje oglasa i podizanje novca, dok se žena javljala na telefon i ugovarala "posao". Protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo prevare

Pošto se sumnja da je u ranijem periodu bilo više oštećenih, policija poziva građane koji su prevareni na ovaj način da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na telefon 011/279-76-04.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDOVITA NATALIJA OJADILA BEOGRAĐANE: Rešavala ljubavne probleme, pa uzela više od 800.000 dinara!

Izvor: Kurir, 12.Jan.2017

...Dva muškarca, starosti 46 i 23 godine i 43-godišnja žena se terete da su se u periodu od novembra 2016 godine do trenutka hapšenja, u novinama i elektronskim medijima oglašavali kao "vidovita Natalija", nudeći zainteresovanim građanima pomoć u rešavanju životnih, zdravstvenih i ljubavnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.