Akcija »Izvor«: Uhapšeni Karahodžić, Okić i Ratković

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija »Izvor«: Uhapšeni Karahodžić, Okić i Ratković

BANJALUKA - Lica uhapšena u međunarodnoj policijskoj akciji kodnog naziva "Izvor" zbog sumnje da su krijumčarila neocarinjenu robu su Suad Karahodžić i Mirzet Okić, obojica iz Velike Kladuše, i Momir Ratković iz Banjaluke, saznaje Srna.

Međunarodnu policijsku akciju "Izvor" vodili su policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske, zajedno sa policijom Unsko-sanskog kantona i policijom Hrvatske, a po naredbi Suda BiH.

Portparol MUP-a Republike Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Milan Salamadija rekao je ranije danas da su privedena lica predata u nadležnost Tužilaštva BiH.

On je novinarima u Banjaluci rekao da su ova lica osumnjičena da su izvršila krivično djelo organizovani kriminalitet u vezi sa krivičnim djelima organizovanje grupe ljudi ili udruživanje za krijumčarenje ili rasturanje neocarinjene robe.

Salamadija je naveo da su na području Banjaluke i Velike Kladuše pretresene stambene i druge prostorije koje su koristila osumnjičena lica, te da je zaplijenjeno 150 kilograma rezanog duvana.

Pripadnici hrvatske policije su na svom području pretresli sedam objekata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Akcija »Izvor«: Uhapšeni predati Tužilaštvu BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2015

BANJALUKA - Tri lica uhapšena u međunarodnoj policijskoj akciji zbog sumnje da su krijumčarila neocarinjenu robu predata su u nadležnost Tužilaštva BiH, potvrdio je danas portparol MUP-a Republike Srpske Milan Salamadija...On je rekao novinarima u Banjaluci da su ova lica osumnjičena da su izvršila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.