Ada Ciganlija dobija budo park i park za ronjenje

Izvor: Blic, 22.Jul.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ada Ciganlija dobija budo park i park za ronjenje

U okviru Avantura parka na Adi Ciganliji sutra u 14 časova biće svečano Budo park i park za ronjenje.

Park za ronjenje biće jedinstveni akvarijum u Srbiji i regionu u kojem će tokom narednih meseci biti organizovani probni zaroni i škola ronjenja za sve zainteresovane posetioce.

Budo park, koji treba da promoviše kulturu i tradiciju Japana, kao i omasovljenje borilačkih veština kod dece i omladine, svečano će otvoriti Tošio Cunozaki, ambasador Japana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Beogradu, a akvarijum predstavnici Ministarstva omladine i sporta i grada Beograda.

Svečano otvaranje obeležiće i prigodan prateći program, tokom kojeg će mladi karatisti KK „Nipon” demonstrirati neke od japanskih borilačkih veština, a svi posetioci će imati priliku da se u šetnji Budo parkom upoznaju sa konceptom ovog jedinstvenog prostora.

Jedinstveni akvarijum zapremine 75 kubnih metara, sa zidom od stakla debljine 45 milimetara kroz koji posetioci mogu da posmatraju ronioce ili da sami budu akteri ronjenja, biće otvoren programom sinhronog plivanja, a u planu je i obaranje državnog rekorda u ronjenju na dah.

Nosilac projekta i organizator Budo parka su KK „Nipon” i Tanja Petrović, uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta, grada Beograda, japanske ambasade u Beogradu i JP „Ada Ciganlija”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedinstveni park i akvarijum na Adi

Izvor: B92, 22.Jul.2011

Na Adi Ciganliji, u okviru "Avantura parka", biti otvoren je japanski "Budo park" i akvarijum za ronjenje.

Nastavak na B92...

Otvoren akva park i akvarijum na Adi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2011, 10:42

Na Adi Ciganliji, u okviru "Avantura parka", otvara se danas japanski "Budo park" i akvarijum za ronjenje..."Budo park", koji treba da promoviše kulturu i tradiciju Japana, kao i omasovljenje borilačkih veština kod dece i omladine, otvoriće Tošio Cunozaki, ambasador Japana u Beogradu, a akvarijum...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.