ANKETA PLES SA ZVEZDAMA: Glasajte koja dva para idu u duel!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA PLES SA ZVEZDAMA: Glasajte koja dva para idu u duel!

13 parova je otplesao svoj ples pred sudijama i sad je na gledaocima da odrede koja dva para idu u duel

Prve eliminacije su već unele dramatičnost u šou program "Ples sa zvezdama". U ponedeljak su iz daljeg takmičenja ispali modni kreator Saša Vidić i njegova partnerka Ana Mijailović, a u ponedeljak naveče dva plesna para će morati da otplešu ples spasa.

Na sceni se odvijala velika bitka između 13 parova, Nikolija, Ivan, Katarina, Nigor, Tanja Petrović, Vanesa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Aleksandar, Tanja Bošković, Milan, Tamara, Nemeš, Milojko i Lena i njihovi partneri plesači. Svi su pokazali kako su savladali nove plesne korake koje su uvežbali za samo sedam dana.

zoom

Prema glasovima žirija trenutno vode Venesa i Vlada sa 34 poena, koliko imaju i Lena i Nikola. Na začelju su Milojko i Zorana sa 23 poena, a najmanje poena žirija osvojili su 18 poena.

Na gledaocima je da spasu svoje favorite. Glasovi publike će se bodovati tako da će onaj ko je osvojio najviše dobiti 14 poena, a najmanje 1 poen. Dva para sa najmanje glasova ići će u duel i otplesaće jedan ples i nakon toga će najslabiji plesni par napustiti emisiju.

Pobednik šoua dobija 25.000 evra koje idu u humanitarne svrhe.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.