ANDREAS BREME ČISTI TOALETE DA BI PREŽIVEO: Tužna priča heroja Nemačke iz 1990!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDREAS BREME ČISTI TOALETE DA BI PREŽIVEO: Tužna priča heroja Nemačke iz 1990!

Breme je "pancerima" 1990. godine doneo titulu na Mundijalu, pošto je golom sa penala u 85. minutu Nemačka pobedila Argentinu

ŠTUTGART - Slavni nemački fudbaler Andreas Breme nalazi se u velikim finansijskim problemima, a da bi otplatio dug od 250.000 evra mora da čisti toalete.

Nemački mediji prenose da se Breme nalazi u najgorem periodu života. On je bez stalnog posla već osam godina, a trenutno je švorc i u dugovima od 250.000 evra. Bivši fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi mogao da izgubi i kuću ako ne otplati dug u narednom periodu koji bi mogao da naraste i na 400.000 evra.

Franc Bekenbauer je pokrenuo inicijativu da se pomogne Bremeu, koji trenutno radi u kompaniji Olivera Štraube. Ova kompanija se bavi čišćenjem i održavanjem toaleta.

Breme (53) je u karijeri igrao za Barmbek, Sarbriken, Kajzerslautern, Bajern, Inter i Saragosu. On je za nacionalni tim Nemačke odigrao 86 utakmica i postigao osam golova. Trenirao je Kajzerslautern, Unterhahing i Štutgart, a bez posla je od 2006.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SA VRHA NA DNO: Čuveni fudbaler koji je Nemcima doneo titulu na Mundijalu čisti toalete da bi preživeo!

Izvor: Press, 01.Okt.2014

Slavni nemački fudbaler Andreas Breme nalazi se u velikim finansijskim problemima, a da bi otplatio dug od 250.000 evra mora da čisti toalete. . Nemački mediji prenose da se Breme nalazi u najgorem periodu života. On je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.