AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: B92, 25.Sep.2016, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta

Beograd -- Saobraćaj je umerenog intenziteta sa suvim kolovozima i dobrom vidljivošću, saopštio je AMSS uz upozorenje na oprez zbog magle u jutarnjim časovima.

Tokom popodneva očekuje se veći broj vozila što je uobičajeno za kraj vikenda, kada su i na naplatnim rampama moguća desetominutna zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 min.

Od 22.00 do 05.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časova, na delu puta od petlje Lasta do petlje T6- skretanje za Novi Sad, u oba smera, izvodiće se radovi u pokretu na čišćenju saobraćajnih traka i danas će za saobraćaj će biti zatvorena leva (brza) saobraćajna traka.

Od ponedeljka 26. septembra do 29. septembra, na putu Beograd-Lazarevac, deonica Rušanj-Vrbovno, izvode se radovi na sanaciji kolovoznog zastora. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U utorak 27. septembra od 21.00 do 23.00 časa, biće obustavljen saobraćaj zbog radova na na deonici obliznice oko Beograda, tunel Straževica. Alternativni pravac je od petlje Orlovača prema Bubanj Potoku starim Kružnim putem.

U toku su radovi na sanaciji klizišta "Šatornja", na deonici Topola - Donja Šatornja - Rudnik - Bućin grob. Za vreme radova, saobraćaj je potpuno obustavljen u vremenu od 9.00h do 17.00 časova, a ovakav režim saobraćaja biće na snazi sigurno do 10. oktobra.

Usled pokretanja klizišta Rošci, na putu Šiljkovica-Rošci, na snazi je izmena režima saobraćaja. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.