AMFILOHIJE: Crna Gora postaje sodomska država

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMFILOHIJE: Crna Gora postaje sodomska država

- Toga dana, iz tog jednopolnog braka, od Njegoševe slavne Crne Gore svi su preduslovi da se rodi - Jadogora, a od ponosnih Crnogoraca da počnu da se rađaju – jadogorci - zaključio je Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović povodom "Parade ponosa"

Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, kaže mitropolit crnogorsko-primorski, Amfilohije Radović.

Kako prenose podgoričke Vijesti, on je u izjavi dostavljenoj medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << naveo da se “ne zna šta će biti slavnije na “Paradi ponosa“, 2. novembra u Podgorici, za praznik Svetog Petra Cetinjskog i Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca”.

- Ili to što je Crna Gora u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, ili to što će Evropa, ona antihristovska, uspeti napokon da Crnu Goru metne poda se, kao znak njenog punog ispunjenja uslova za integracije i njene pune afirmacije ljudskih prava i sloboda – rekao je Amfilohije.

Foto: Tanjug/Ivan Petrović

Prema njegovim rečima, bilo kako bilo – jedno je sigurno.

- Toga dana, iz tog jednopolnog braka, od Njegoševe slavne Crne Gore svi su preduslovi da se rodi – Jadogora, a od ponosnih Crnogoraca da počnu da se rađaju – jadogorci – zaključio je Amfilohije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.