AMERIČKI RAZARAČ se približio RUSKOM RATNOM BRODU u Mediteranu!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIČKI RAZARAČ se približio RUSKOM RATNOM BRODU u Mediteranu!

Američki raketni razarač "Grejvli" je prekršio međunarodne propise o bezbednosti kada je prišao i našao se na "opasnoj blizini" od ruske fregate pod imenom Jaroslav Mudri.

Incident se dogodio 17. juna u istočnom Mediteranu, kako je saopštilo rusko Ministarstvo odbrane.

"Opasna udaljenost" je iznosila 180 metara, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Susret se dogodio u međunarodnim vodama, a ruski brod pritom nije odstupao od svog kursa i uzdržao se od manevrisanja sa američkim ratnim brodom, piše u saopštenju.

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLISKI SUSRET NA MEDITERANU: Američki razarač se približio ruskom brodu na 180 metara

Izvor: Kurir, 28.Jun.2016

...Razarač "Grejvli" približio se patrolnom brodu "Jaroslav Mudri" preprečivši mu put na, kako se navodi, opasnih 180 metara..US destroyer gets dangerously close to Russian patrol boat in Mediterranean – Moscow https://tco/zSGdPusEUA pictwittercom/RwabdsYKCv..Susret se odigrao u međunarodnim vodama,...

Nastavak na Kurir...

TENZIJE U MEDITERANU Moskva: Američki razarač se opasno približio ruskom brodu

Izvor: Blic, 28.Jun.2016

Američki raketni razarač Graveli u Sredozemnom moru, opasno se približio ruskom ratnom brodu Jaroslav Mudri prekršivši međunarodne propise za sprečavanje sudara na moru, objavilo je danas rusko Ministarstvo odbrane..."Dana 17. juna, SAD pomorski raketni razarač Graveli približio se na opasno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.