AKCIJA KOD GORNJEG MILANOVCA: Policija zaplenila cigarete vredne četiri miliona dinara!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA KOD GORNJEG MILANOVCA: Policija zaplenila cigarete vredne četiri miliona dinara!

Policija je 32.500 paklica cigareta bez akciznih markica otkrila u kamionu novopazarskih registracija bez neophodne dokumentacije. Osim cigareta pronađen je gasni šištolj i 3.000 evra

GORNJI MILANOVAC - Policija je u saradnji sa radnicima Uprave carine sinoć oko 21.30 časova, na magistralnom putu kod Gornjeg Milanovca, otkrila krijumčarenje i zaplenila cigarete, čija je tržišna vrednost oko četiri miliona dinara, saopštio je MUP.

Prilikom kontrole teretnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << motornog vozila novopazarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Š.T. (31) iz Novog Pazara, policijski službenici PS Gornji Milanovac, pronašli su i oduzeli 32.500 paklica cigareta bez akciznih markica i neophodne dokumentacije.

U kamionu je pronađen i oduzet gasni pištolj i 3.000 evra.Sudija Osnovnog suda u Gornjem Milanovcu odredio je pritvor Š.T. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Švercer iz Pazara uhapšen u Gornjem Milanovcu

Izvor: SandzakPress.net, 31.Okt.2014

Srbija – Novi Pazar – Ministarstvo unutrašnjih poslova saopćilo je danas da je policija na magistralnom putu kod Gornjeg Milanovca zapljenila cigarete u vrijednosti oko četiri miliona dinara. U saopćenju se navodi da je policija sinoć prilikom kontrole teretnog motornog vozila novopazarskih...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.