AIK banka uvodi mogućnost odlaganja otplate kredita

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIK banka uvodi mogućnost odlaganja otplate kredita

AIK banka je od srede, 1. oktobra, uvela nove, dinarske gotovinske kredite, koji pružaju mogućnost odlaganja plaćanja jedne ili više mesečnih rata, u slučaju da je to klijentu potrebno.

 

Korisnici kredita imaju mogućnost da na osnovu podnetog zahteva Banci odlože otplatu do šest mesečnih rata u toku jedne kalendarske godine, a naknada za tu uslugu iznosi 1 odsto preostalog iznosa po zahtevu, nezavisno od broja odloženih rata. Na taj način, klijenti mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da produže otplatu kredita po potrebi i do 120 meseci.

Dinarski gotovinski krediti koje Banka odobrava spadaju u nenamenske gotovinske kredite koji se odobravaju svim klijentima koji su u stalnom radnom odnosu, a mogu se koristiti i za refinansiranje postojećih obaveza. Korisnici ovih kredita osigurani su o trošku AIK banke tokom celog perioda otplate kredita.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AXA Osiguranje i Findomestic banka počeli saradnju

Izvor: Osiguranje.Online.rs, 01.Okt.2014

Mreža partnera AXA Osiguranja u oblasti bankarskog osiguranja proširena je i na Findomestic banku, članicu BNP Paribas, jednu od najvećih i najbolje rangiranih bankarskih grupacija u svetu. Od danas u poslovnicama banke, u sklopu ponude za gotovinske kredite, građani mogu da ugovore osiguranje u...

Nastavak na Osiguranje.Online.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.