Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 savjeta za savršeni "all black" autfit ovog ljeta

Ako je crna vaša omiljena boja, evo šta bi trebalo da imate na umu prije nego što ovog ljeta prošetate omiljenu monohromnu "all black" odjevnu kombinaciju.

OBUĆA

Potpuno crni autfit može biti pomalo monoton, pa su zato modni detalji u vidu obuće i aksesoara izuzetno važni. Klasični modeli sportskih patika su dobili novi izgled zahvaljujući novim tehnologijama i luksuznim izdanjima sa platnom i malim fluorescentnim detaljima.

U poslovnim prilikama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odlično će vam pristajati mokasine ili brodarice u kombinaciji sa crnom bojom i nekim zanimljivim detaljima.

LAGANI MATERIJALI

Crna odjeća ima tendenciju da privlači sunčevu svjetlost. Upravo zato je veoma važno da tamna odjeća tokom ljeta bude od laganih i prijatnih materijala. Izbjegavajte krute i teške tkanine i birajte odjeću od laganog pamuka.

Što se tiče džinsa držite se istog pravila i izbjegavajte preuske modele.

ŠIRA MAJICA/KOŠULJA

Uska odjeća od kompaktnijih materijala je odlična tokom hladnog vremena jer zadržava toplotu tijela, ali tokom ljeta biće vaš najveći neprijatelj.

Malo širi odjevni komadi su veoma praktični, ugodni i daće vam dozu neobaveznog stila.

AKSESOARI

Lijepi aksesoari su veoma važni da biste razbili previše monohromni crni autfit.

Kvalitetan sportski ranac, čarape u jarkim bojama, komad elegantnog nakita i klasični satovi su detalji koji će ublažiti efekat snažne crne boje.

PANTALONE

Nošenje all black kombinacije nije namenjeno samo u casual kombinacijama, već je pun pogodak i kada su poslovne prilike u pitanju. Najbitnije je da materijale prilagodite klimatskim uslovima. Najbolja opcija su trend i kada govorimo o odjeći koju nosimo u poslovnim prilikama. U tom slučaju ključna stvar su materijali koji moraju biti adekvatni klimatskim uslovima.

Lagane pamučne pantalone ili chino su nevjerovatno formalne, a možete ih iskombinovati sa majicom ili polo majicom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.