10 policijaca žrtve napada Al Kaide

Izvor: B92, 08.Okt.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 policijaca žrtve napada Al Kaide

Najmanje 10 policijaca poginulo je u napadima za koje se veruje da su ih izvršili pripadnici terorističke mreže Al Kaida u Jemenu, saopštili su zvaničnici.

Napad se dogodio u centralnoj provinciji Baida. "Imamo 10 tela policajaca, od kojih je devet poginulo u samoubilačkom napadu izvednom automobilom na komandni centar", izjavio je AFP bolnički zvaničnik Al Tavra.

Neimenovani zvaničnik iz jemenske službe bezbednosti izjavio je da smatra da iza napada stoji Al Kaida.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U napadu Al kaide u Jemenu poginulo 10 osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2014

Najmanje 10 pripadnika policije poginulo je danas u napadima za koje se veruje da su ih izvršili pripadnici terorističke mreže Al kaida u centralnoj provinciji Baida, saopštili su zvaničnici..."Imamo 10 tela policajaca, od kojih je devet poginulo u samoubilačkom napadu izvednom automobilom" na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jemen: 29 mrtvih u napadima islamista

Izvor: Blic, 09.Okt.2014, 07:25

Najmanje 29 ljudi je poginulo u obračunima nakon više simultanih napada islamista iz redova Al Kaide na snage jemenske bezbednosti, saopštili su zvaničnici...Ministarstvo unutrašnjih poslova Jemena saopštilo je da je u sukobima poginulo 14 vojnika kao i 15 islamista u provinciji Baida u centralnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.