Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF sterilizirali stanovništvo „trećeg sveta“

Izvor: 011vodič.com, 02.Mar.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF sterilizirali stanovništvo „trećeg sveta“

Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF pod lažnim imenom „Tetanus vakcina“sterilizirali stanovništvo „trećeg sveta“.
Nakon skandala koji su Meksiko,Nikaragvu i Filipine potresli „Svetska zdravstvena organizacija“ i UNICEF su se ovaj put našli na udaru u Keniji.Pacijentima su umesto vakcine protiv tetanusa dali bez njihovog znanja produkte za sterilizaciju.
Katolička biskupska konferencija u Keniji koja upravlja mnogim bolnicama učestvovala je aktivno u vakcinaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << stanovništva protiv „Tetanusa“.Organizatori WHO i UNICEF su u martu i oktobru 2014 godine vakcinisali stanovništvo od 14-49 godina.
Stručnjaci su pronašli prisustvo 24 do 37,5% beta-human horionski gonadotropin hormon (βhCG) u količini koja je  dovoljna da u potpunosti dovede do sterilnosti pacijenta. Ministar zdravlja je demantovao ove nalaze sa tvrdnjom da je nemoguće mešanje βhCG u  vakcine.
Zdravstvena komisija parlamenta je zatim pozvala Ministarstvo s jedne strane i biskupa s druge strane, da im predoče dokaze. Suprotno ranijim izjavama Vlade ispostavilo da nisu testirali vakcine pre vakcinacije.  Ministarstvo zdravlja se zatim povuklo iz debate.

 
Vladika Paul Kariuki Njiru, episkop Embu i predsednik Katoličke Zdravstvene komisije  biskupske konferencije Kenije su o tome opširno pisalio i optužili SZO, UNICEF i kenijsku vladu da daju pacijentima namerno βhCG hormone bez njihovog znanja kako bi ih sterilizovali.
Svetska zdravstvena organizacija nije želela da komentariše optužbe.
The post Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF sterilizirali stanovništvo „trećeg sveta“ appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.