Muftija Jusufspahić čestitao Uskrs!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muftija Jusufspahić čestitao Uskrs!

U ime Islamske zajednice Srbije lično čestitam Vama i vernicima nastupajući veliki praznik, želeći da ga dočekate i obeležite u miru, poručio muftija

BEOGRAD - Muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić čestitao je danas vernicima i liderima katoličke i pravoslavne verske zajednice u Srbiji hrišćanski praznik Uskrs.

"U ime Islamske zajednice Srbije lično čestitam Vama i vernicima nastupajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veliki praznik, želeći da ga dočekate i obeležite u miru, radosti i toplini iskrene vere, molitve i nade za bolje sutra svih nas u Srbiji", navodi se u čestitki Jusufspahića.

On je patrijarhu Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irineju, beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i vernicima poželeo "zdravlje, sreću i svako dobro". Hrišćani ove godine slave Uskrs u nedelju, 20. aprila.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.