Zadržavanje na Batrovcima oko dva sata

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržavanje na Batrovcima oko dva sata

Prema informacijama iz Uprave granične policije, zadržavanje na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u zemlju je oko 120, a na izlazu oko 90 minuta.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock Ilustracija

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS), na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Tokom vikenda očekuju se visoke dnevne temperature i pojačan intenzitet saobraćaja na putnim pravcima koji vode ka turističkim mestima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

AMSS podseća sve učesnike u saobraćaju, a posebno vozače da je počeo 54. Sabor trubača u Guči, što svakako može doprineti povećanom broju vozila na Ibarskoj magistrali, a samim tim i formiranje dužih kolona posebno na putevima koji vode ka Čačku, odnosno Guči.

Iz saobraćajne policije obaveštavaju da će za vreme ove manifestacije biti pojačana kontrola punih 24 časa, kako bi se saobraćaj obavljao što bezbednije.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.