Uživajte uz šoping i lepote Beča

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte uz šoping i lepote Beča

Nekoliko decembarskih dana u Beču svakako bi vam popravilo raspoloženje. Sajt Superodmor vam pritom nudi mogućnost i da uštedite.

U specijalnoj ponudi dana sajta Superdomor.rs, danas je dvodnevno putovanje u austrijsku prestonicu. Aranžman uključuje dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz. Polazak je 3. decembra, a cena aranžmana, ukolilko danas napravite upit je 95 evra po osobi, umesto redovne cene od 105.

Smeštaj je predviđen u hoteluHotel Arion Schwechat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 3*. Programom je predviđeno panoramsko razgledanje grada, ali i odlazak do tržnog centra Parndorf, najvećeg dizajnerskog outleta u centralnoj Evropi. U Parndorfu ćete naći stalno sniženje od 30 do 70 %.

Beč je jedna od najlepših prestonica starog kontinenta. U njemu se spajaju staro, monarhijsko, iz doba Habzburga i novoa savremena arhitektura 21. veka.

Obilasci bečkih dvoraca, parlamenta, čuvene bečke Opere... samo je jedan način da upoznate grad. Odličan način je i da posetite bečke restorane u kojima se sprema izvrsna hrana.

Nije zanemariv ni šoping u glavnom gradu Austrije u kome, naročito oko Nove godine, možete naleteti na neverovatna sniženja.

Više o ponudi dana sajta Superodmor.rs možete pročitati OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.