Predstavljanje Beograda na sajmu turizma u Minsku

Izvor: B92, 04.Apr.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje Beograda na sajmu turizma u Minsku

Turistička ponuda Beograda biće predstavljena na 20. Međunarodnom sajmu turizma u Minsku "Leisure 2017", koji će počev od sutra do 8. aprila okupiti oko 150 izlagača iz 11 zemalja, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).

Sajam "Leisure 2017", koji se održava u nacionalnom izložbenom centru BELEXPO, obezbediće izlagačima priliku da, tokom četvorodnevnog trajanja manifestacije, upoznaju potencijalne klijente i da promovišu turistički proizvod na beloruskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tržištu.

Ovo je drugi put da TOB nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji, a na štandu veličine 20 kvadratnih metara, poseban akcenat turističke ponude biće na programima omladinskog, tranzitnog i kulturnog turizma Beograda.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima za organizovanje dolazaka mladih u Beograd, a pre svega sadržajima poput tradicionalne beogradske manifestacije Beer Fest. Na štandu TOB-a predstaviće se i turoperater Balkan HOLIDAYS.

Delegacija TOB-a razgovaraće na temu Beograda kao tranzitne destinacije u planiranju putovanja beloruskih turista ka destinacijama na moru, s obzirom da su oni izrazito sezonski orijentisani i da najviše putuju ka destinacijama u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Italiji, navodi se u saopštenju.

Nastup TOB-a organizovan je uz podršku Ambasade Republike Srbije u Belorusiji, a ovogodišnji sajam je dvadeseti po redu i organizovan je pod pokroviteljstvom Republike Belorusije, u saradnji sa Ministarstvom sporta i turizma Republike Belorusije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd se na najlepši način predstavlja svetu u Minsku: Turistička ponuda prestonice oduševiće sve

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 07:35

Sajam "Leisure 2017", obezbediće izlagačima priliku da, tokom četvorodnevnog trajanja manifestacije, upoznaju potencijalne klijente i da promovišu turistički proizvod na beloruskom tržištu...Ovo je drugi put da TOB nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji, a na štandu veličine 20 kvadratnih metara,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.